İSTANBUL / SİLİVRİ - Akören Ümit Aksun Ortaokulu

May

Okulumuzda Silivri İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından Kırım Kongo Kanamalı Ateşi hastalığı hakkında öğrencilerimize yönelik seminer verildi.

May

Müdür Yardımcımız Hacı Ali ŞAHİN tarafından velilerimize yönelik Veli Akademisi eğitimleri kapsamında "Teknolojinin Bilinçli Kullanımı" konulu seminer düzenlendi.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öğretmen ve öğrencilerimizin hazırlamış olduğu programla çoşku içinde kutlandı. Emeği geçen başta öğretmenlerimiz olmak üzere tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Mrt

Okulumuz öğrencileri ve öğretmenleri Orman Haftası kapsamında çeşitli etkinlikler yaptılar.

Mrt

Türkçe Öğretmenimiz Funda ÇAKIR tarafından velilerimize yönelik Veli Akademisi eğitimleri kapsamında Çocuklarda Özgüven ve Sorumluluk Geliştirme, Sınır Koyma konulu seminer düzenlendi.

Mrt

Okulumuz öğrencileri 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü kapsamında hazırlamış oldukları programı sundular. Programda emeği geçen başta öğretmenlerimiz olmak üzere tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz öğrencileri 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma günü kapsamında hazırladıkları programı sundular. Emeği geçen başta öğretmenlerimiz olmak üzere tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Bütün emekçi kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü en içten dileklerimizle kutlarız.

Mrt

Okulumuzda İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından öğrencilerimize yönelik Tüketici Hakları semineri verildi.

Mrt

Okulumuzda LGS'ye girecek olan 8. sınıf öğrencilerimizin çevremizdeki nitelikli liseleri tanımaları için okul tanıtım gezisi yapılmıştır.

Mrt

Okulumuzda Sivil Savunma Haftası kapsamında Silivri Belediyesi İtfaiyesinin katılımıyla yangın tatbikatı yapılmıştır.

Mrt

Öğrencilerimiz Yeşilay Haftası kapsamında hazırladıkları programı sundular. Bu güzel programda emeği geçen başta öğretmenlerimiz olmak üzere tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz öğrencileri Sivil Savunma Günü kapsamında hem deprem hem de KBRN saldırı tatbikatı yaptılar hem de kendi hazırladıkları Sivil Savunma Günü etkinliklerini sergilediler.

Şbt

20/02/2024 Tarihinde yapılan denemede öğrencimiz  hem ilçede hem de ilde 5. olmuştur. Bu başarıda emeği geçen başta ailesi olmak üzere tüm öğretmenlerimizi tebrik ederiz.